OVER MIJ

Hi, en welkom op mijn website vinyl64.nl. Mijn naam is Sander en heb een voorliefde voor vinylplaten. Ik ben begonnen met verzamelen toen ik mijn eerste centjes verdiende en heb tot op heden vaak LP’s, maxi-singles en 7″ aangeschaft, en ook soms weer verkocht.

Mijn gehele maxi-single collectie heb ik ca. 3 jaar geleden van de hand gedaan, ook de single collectie van 1500+ exemplaren is 2 jaar geleden van de hand gedaan, echter kruipt het bloed waar het niet gaan kan, en ben ik dit jaar weer begonnen met de aanschaf van 7″ vinyl.  Mijn huidig bezit bestaat nu nog enkel uit LP albums en 7″ singles.  Het grootste gedeelte uit de collectie zijn de 70’s en 80’s in alle genres. Momenteel ligt mijn focus op de vinyl singles(7″).

Gelukkig zie ik dat jongere luisteraars ook de warmte van het vinyl hebben omhelst. Zo blijft het vinyl in leven 🙂

Single collectie

 

Album Collectie

 

 

Deze website is ontstaan om mijzelf van info te voorzien m.b.t. mijn collectie omdat ik weleens thuis kwam met een single welke al in mijn bezit was 😉


De informatiebron welke ik hanteer is ‘Discogs’, een database met heel veel informatie over het vinyl zoals o.a. jaar van uitgave, genre, cover, herkomst etc etc.

Mijn website geeft de mogelijkheid om een overzicht te downloaden in MS Excel of via  Discogs de collectie te raadplegen waar mijn collectie ook is opgenomen.

Met een muzikale groet,
Sander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *